hirdetés
Hírek Klub Csapat Utánpótlás Meccsek Galéria WEBSHOP Kapcsolat
    Kövess minket:
HÍREK KLUB CSAPAT UTÁNPÓTLÁS MECCSEK GALÉRIA WEBSHOP Kapcsolat

Hírek
"Búcsúlevelek"
2013. május 31.
Csapatunk vezetőedzője, Debre Viktor az egyik közösségi portálon "búcsúzott" két játékosától, Lele Ákostól és Pordán Bálinttól.

A tréner a következő gondolatokkal "indította útnak" Csurgó felé a fiúkat:

DSC_6316m" Kedves Ákos ! Hosszú utat tettünk meg együtt idáig és volt részünk mindenben,jóban és rosszban egyaránt ! Mindig is tehetséges voltál (tudod a gének ),óriási küzdő mindig nyerni akaró,de sokszor önfejű és makacs gyerek akit lehetett szeretni és gyűlölni! Mára a hosszú út végére értél és sok minden letisztult mind a játékodban mint a viselkedésedben,kinőttél a gyerekkorból és felnőtt férfi lettél aki már tudja,hogy hova szeretne eljutni és mit szeretne elérni. (a példa ott van a családban) Sosem gondoltam volna,hogy hiányozni fogsz,de most kétségeim vannak! Sose felejtsd el amit itt Tatabányán kaptál és tanultál,mert ez Magyarország legjobb csapata az összes hibájával együtt és itt nem csak az elért eredményekre gondolok hanem az emberi kapcsolatokra amik nagyon fontosak egy sportoló életében! Maradj meg olyannak amilyen most vagy,legyél kemény és céltudatos ! Legyél büszke arra amit elértél,mert semmit nem kaptál ajándékba és mindenért megdolgoztál.Magasra tetted a mércét és most már ez kötelez.(válogatott,gólkirályi cím,....) Biztos lehetsz benne,hogy figyelni fogunk rád és szurkolni fogunk Neked,mert közénk tartozol még akkor is ha a következő évben Csurgón fogsz játszani !Úgy szeretnék elbúcsúzni ahogy Spanyolországban szoktak. Remélem hogy ez nem egy ADIOS hanem egy HASTA LUEGO !!! Jó pihenést, majd sok szerencsét kívánok a következő évedhez POCAK !!!"

_DSC1862m"Kedves Bálint ! Pár perce búcsúztam el az Ákostól és úgy gondolom ,hogy Neked is kell írnom pár sort,mert az itt eltöltött éveid alatt olyan sokat tettél ezért a csapatért,hogy nem engedhetlek el nyilvános köszönet nélkül! Minden edző ilyen játékosról álmodik,ilyet szeretne! Példamutatóan dolgoztad és játszottad végig ezeket az éveket,sokszor csere nélkül 60 percig robotoltál és példaértékűen küzdöttél és ezzel nagyon sok embert állítottál magad mellé! Sajnos egyre kevesebb az ilyen játékos és éppen ezért nagyon büszke vagyok hogy az edződ lehettem! Az élet igazságtalansága,hogy még nem játszhattál a válogatottban,mert én úgy gondolom,hogy megérdemelted volna rég, de ne add fel,dolgozz tovább keményen és előbb vagy utóbb észre fognak venni! Egy biztos,hogy itt Tatabányán magad mellé állítottál nagyon sok embert akik szeretnek és elismernek Téged , (köztük vagyok én is) és én úgy gondolom hogy egy játékos ennél többet nem kérhet! Köszönet mindenért és kitudja egyszer még ........"




TABELLA
1. CYEB-Budakalász 0
2. Csurgói KK0
3. Dabas KC 0
4. FTC-Green Collect0
5. Balatonfüredi KSE0
6. HE-DO B.Braun-Gyöngyös 0
7. ETO University Handball Team0
8. QHB Eger0
9. Carbonex-Komló0
10. HSA NEKA0
11. OTP Bank - PICK Szeged0
12. PLER-Budapest 0
13. MOL Tatabánya KC0
14. Telekom Veszprém0

« 2024. szeptember »
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30




Támogatók









© 2024 Tatabányai Kézilabda Kft. - Minden jog fenntartva!
Készítette és üzemelteti: Mile Informatika Kft. | CMS powered by Neoport Core engine

88:88
XX:XX
II:II
00:00
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Mol-Pick Szeged - Grundfos Tatabánya KC // 09.07. 18:30